Vårig nyhet: Lily Lolo Mineral makeup!Lily Lolo är ett brittiskt mineral makeup serie som är helt naturlig och fria från onödiga tillsatser som bismut, parabener, parfymer, talk och oljor. Bl.a. deras mineral foundation innehåller titandioxid som ger ett naturligt solskydd. Perfekt såhär under vår och sommarsolen. Utan nanopartiklar såklart! Lily Lolo har ett brett och heltäckande sortiment, allt från mineral foundation, ögonskuggor till mineralborstar.


Här ser ni ett axplock på Lily Lolo blush. Finns en uppsjö av färger att välja på! Matta och skimriga rouge i olika nyanser för alla smaker, årstider och hudtoner, till fest och vardag. De har också snygga bronzers, för en perfekt solkysst look. Jag känner att jag vill ha alla…. Dessa rouge burkar (som många andra Lily Lolos burkar) har en stängbar sil. Man stänger med ett enkelt vrid, så slipper man kladd och onödigt spill. Supersmart!


Något som är poppis under vår och sommaren är läppglans. Många vill inte se så sminkade ut under varmare årstider och då är läppglans perfekt att använda! Lite brun utan sol, mascara och läppglans – klart! Titta på alla dessa oemotståndliga färger. Även här känner jag att jag vill ha alla färger…. Man blir lite ha-galen, iallafall jag 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s